Ne bízz meg bárkiben
...csak ha nem számítanak az adataid.

Bár a Windows újratelepítése tűnhet a legegyszerűbb megoldásnak, viszont ez azon kívül, hogy a Windowsban minden személyes beállításodat újra be kell állítanod, akár az adataid elvesztésével is járhat.

Profi kezekben viszont van ennél sokkal jobb megoldás is!

Bízd ránk a számítógépedet.
Ha fontosak az adataid.

Szakértői kezekben nagy valószínűséggel a Windows újratelepítése sem szükséges (bár ez a hiba pontos jellegétől függ). Az adataid viszont így is megmaradnak (kivéve háttértároló meghibásodása esetén).

Ha fontosak a fotóid és dokumentumaid, akkor ne kockáztass!

Hívj minket!

Térkép

Online szerviz időpont foglalás

Kérlek, add meg a neved
Kérlek, add meg a telefonszámod
Kérlek, add meg az e-mail címed Hibás e-mail cím formátum
Kérlek, add meg, mikor szeretnéd a javítást
Kérlek, írd meg az üzenetet

Elakadtál? Segítünk!

Tipp
Hívj bennünket!
+36 (42) 785 001, +36 (20) 2600 520
Vagy írj e-mailt!
szerviz@mastermind.hu

Nem bízol bennünk? Oké, olvasd el, mit mondtak rólunk az ügyfeleink. 

 • "Elégedett vagyok a szerviz szolgáltatásukkal."

  Takács Csilla
  (2018. január 12., péntek)

 • "Teljes körű feltárást végeztek, nem csak arra a hibára hívták fel a figyelmem amivel odavittem a számítógépemet, hanem további problémákra is sikerült megoldást találni."

  Major József
  (2019. június 12., szerda)

 • "Sikeresen megoldották a fiúk a problémát, mindig hozzájuk megyek ha valami gond van. Már nagyon régi vásárlójuk vagyok."

  Szigetfalvi István
  (2019. március 04., hétfõ)

 • " Gyors, megbízható, kiváló szerviz! Nem kérdés, hogy a legjobb Nyíregyházán! :) "

  Balázs István
  (2021. június 03., csütörtök)

 • "Igen teljes mértékben elégedettek vagyunk."

  Orosz Tímea
  (2017. október 17., kedd)

 • Takács Csilla
 • Major József
 • Szigetfalvi István
 • Balázs István
 • Orosz Tímea

Nem győztek meg? Oké. Miért válassz mégis minket?

Megbízhatóság, diszkréció

A Windows szoftveres javítása során elképzelhető, hogy biztonsági másolatot kell készítenünk az adataidról. Ezeket azonban diszkréten kezeljük, vigyázunk rájuk, természetesen senkinek nem adjuk ki, és a javítás után nem is tároljuk tovább.

Gyorsaság

A laptop szoftveres javítását cégünk gyorsan elvégzi, akár már a következő munkanapra is elkészülhet a laptopod. Erről pontosabbat munkatársaink tudnak mondani munkafelvételkor.

Garantáltan elégedett leszel

A legtöbb pozitív ügyfélértékeléssel rendelkező nyíregyházi cég vagyunk a szakmában. A Facebookon 100-nál is több 5 csillagos értékeléssel rendelkezünk, a weboldalunkon pedig több, mint 600 pozitív visszajelzést olvashatsz rólunk.

Szakértelem és tanácsadás

Munkatársaink képzett szakemberek, így a laptopoddal kapcsolatos bármilyen kérdésedre könnyedén választ kaphatsz tőlünk. Ha elakadtál valamiben, csak szólj, és segítünk Neked.

Nyitva tartás

A szokatlanul hosszú nyitva tartási időnkben biztosan Te is megtalálod a Neked megfelelő időpontot.
Hétfő-Péntek: 800 - 1800, Szombat: 800 - 1300

Szakmai tapasztalat

A MasterMind az elmúlt években több ezer laptopot javított meg, így biztos lehetsz abban, hogy jó kezekben lesz a laptopod.

Ingyenes parkolás

A MasterMind két saját parkolóval rendelkezik (összesen 6 parkolóhely), ahol ingyenesen parkolhatsz. Így kényelmes, és olcsó.

Bankkártyás fizetési lehetőség

A laptopod javítási költségét nem csak készpénzzel, hanem bankkártyával is kifizetheted.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a laptop szoftveres javítása?

A javítási költség függ a probléma pontos okától, valamint attól, fontosak-e az adataid vagy sem. Tipikusan 3.000 és 10.000 Ft közötti ársávba szoktak a szoftveres javítások esni. Pontosabbat a szerviztechnikusaink tudnak mondani a konkrét eset ismeretében, de váratlan kiadástól nem kell tartanod, mindig előre egyeztetnek Veled telefonon.

Otthon meg tudom magamnak csinálni a javítást?

Megfelelő szaktudás (minimum haladó szintű felhasználói tudás) esetén akár igen. Adatmentéshez szükség lehet azonban egy másik számítógépre is, továbbá a hardveres teszteléshez pótalkatrészekre is. A laptop szétszerelése biztos, gyakorlott kezeket igényel és akár garanciavesztéssel is járhat.
Ha nem boldogulsz vele, akkor keress minket bátran!

Még garanciás a laptopom, akkor ingyen van a javítás, ugye?

Nem feltétlenül. Ha a problémát hardver hibája okozza, akkor természetesen igen, azonban a gyártó által vállalt garancia nem terjed ki a szoftveres meghibásodásra. Szoftveres meghibásodás esetén mindenképpen számítanod kell javítási költségre.

Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

Ez nagymértékben függ a laptop teljesítményétől és a hiba pontos okától, valamint akár a laptopon tárolt adatok mennyiségétől is. Általában 1-2 munkanappal érdemes tervezni.

Mennyi garancia van a javításra?

Azt nem tudjuk garantálni, hogy nem lesz újabb szoftveres meghibásodásod a jövőben. Természetesen arra vállalunk garanciát, hogy amit elvégeztünk, az jó minőségű munka, arra viszont nem, hogy néhány nap, vagy 1-2 hét után milyen újabb meghibásodás keletkezik.
Szerviztechnikusaink szívesen adnak tanácsokat, hogyan kerülheted el, hogy újra hasonló problémával találkozz, de ez sem garantál 100%-os eredményt.

Szükséges a Windows jelszavamat megadnom? Ha lehet, nem szeretném.

Igen. A szoftveres javítási folyamathoz teljeskörűen hozzá kell férnünk a számítógépedhez, másként nem tudjuk elvégezni a laptop javítását. De légy nyugodt, garantáljuk, hogy az adataid biztonságban lesznek, és nem fogunk visszaélni a bizalmaddal.

A javítás során az adataim nem fognak elveszni a laptopomról?

A javítás során biztosan nem, de az elképzelhető, hogy maga a háttértároló meghibásodása okozta az alap problémát, ami viszont adatvesztéssel járhat. A javítási folyamat során nem törlünk adatot a laptopodról, sőt, igény esetén megpróbáljuk helyreállítani a sérült merevlemezen tárolt fontos adataidat is.

A javítás után az eredeti hiba újra fennáll. Mit tegyek?

Ha azt észleled, hogy Windows ugyanúgy nem indul el, mint amikor behoztad hozzánk, akkor minél előbb hívj minket. Ugyan szoftveres javításnál nincs garancia, hiszen bármikor újra összeomolhat a Windows, de természetesen méltányosságból azonnal meg fogjuk vizsgálni a gépedet, és bizonyára nem fogunk Tőled újra pénzt kérni.
Érdemes adott helyzetben megvizsgálni, nem csatlakoztattál-e pendrive-ot a gépedbe, mert előfordulhat, hogy ez gátolja meg a Windows betöltését. Okozhat ugyanilyen hibát egy zárlatos USB-s billentyűzet vagy egér is.